Over

Zoek je naar lekkere recepten of probeer je zonder te koken? Welkom op mijn blog. Verandering van spijs doet eten!

Ik ben Nadia, 29 jaar en woon in Amsterdam. Ik hou van lekker eten en vind het leuk om te koken. Sinds een paar jaar verdiep ik mij in gezonde voeding. Na jaren van jojoën, las ik de boeken van Amber Albarda en inmiddels staan ook de Voedselzandloper, Jesse van der Velde, Broodbuik, 100% gifvrij en diverse vegetarische kookboeken in mijn boekenkast. Hierdoor ben ik steeds meer van voeding en het menselijk lichaam gaan begrijpen. Door mijn eet- en leefpatroon aan te passen zit ik nu veel lekkerder in mijn vel, en weeg ik structureel 12 kilo minder zonder moeite of dieet!

Ik ontdekte een wereld vol gezonde recepten en kwam er achter dat gezond koken veel makkelijker en lekkerder is dan mijn oude ‘oer-Hollandse’ eetpatroon. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe recepten te proberen. Deze zijn vaak snel klaar, gevarieerd en super voedzaam. Ik kook met veel vitamines, vezels, eiwitten en goede vetten. Mijn recepten zijn tarwevrij, suikervrij, meestal vegetarisch en koolhydraat-arm. Kortom ontzettend gezond!

Ik deel mijn recepten met mensen om mij heen. Met deze blog wil ik jou bereiken, zodat ook voor jou gaat gelden: verandering van spijs doet (gezond) eten!

foto (1)

Advertenties

2 gedachtes over “Over

  1. Wat ontzettend leuk om ook deze kant van jou (beter) te leren kennen!!
    Ook ik jojo én houd van lekker, voedzaam, ‘afwijkend’ eten – ik ga zeker aan de slag met je recepten en laat het je weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s