Pannenkoeken-lunch-wraps

Een heerlijke en simpele lunch, vooral als je de pannenkoeken voor het ontbijt al hebt gebakken 😉

De ingrediënten komen niet zo nauw. Kies gewoon wat je lekker vindt of in huis hebt.

Pannenkoeken:
200 gram boekweitmeel
2 eieren
250 ml (soja)melk
Snufje zout

Meng het meel met het zout in een kom. Voeg de eieren en een scheut melk toe en mix het met een garde. Voeg geleidelijk de rest van de melk toe en mix het geheel klontjes vrij.

Ik varieer elke keer qua type meel en hoeveelheid melk. Het komt dus niet zo nauw en echt mislukken doet het niet snel!

Bak alle pannenkoeken in een koekenpan.

Hartige wraps (voor 1 persoon):
1 pannenkoek
Handje verse spinazie
50 gr zachte geitenkaas
Paar stukjes zongedroogde tomaat
Handje taugé
Naar smaak bieslook of lente-ui
Beetje tuinkers

Beleg de pannenkoek met alle ingrediënten en klaar is Kees!

20140803-130650-47210250.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s