Havermout Pannenkoekjes

Een collega gaf me de tip om pannenkoekjes van havermout te maken. Als pannenkoek-liefhebber ben ik dat dus vanmorgen meteen gaan proberen. Makkelijk & lekker recept. Je kunt ook hier weer varieren met ingredienten en toevoegen wat jij lekker vindt. Denk aan banaan, cacao, nootjes, zaden, bosbessen etc.

Voor 2 personen:

2 eieren Scheutje sojamelk 1 el kaneel 1 el chiazaad/lijnzaad/hennepzaad (ik heb een mix van deze drie gebruikt) 10 el havermout Handje rozijnen
Klopt de eieren samen met de melk. Voeg hier de overige ingredienten aan toe en meng alles goed. Het moet een stevig beslag worden, met niet teveel vocht. Je kan het even laten staan of wat meer havermout toevoegen.

Verhit een pan met olie, en schep er een flinke eetlepel in per pannenkoek. Bak ze aan beide kanten mooi bruin.

Ik heb ze gegeten met walnoten, gojibessen, honing en fruit. Smullen!

Afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s