Appel-walnoot cake

Prima basisrecept waar je eindeloos mee kunt varieren. Lekker als tussendoortje, maar ook prima als ‘brood vervanger’.

2 cups amandelmeel (ik heb totaal 200 gram gebruikt)
1 cup fijngehakte walnoten
2 el lijnzaad
1 el kaneel
2 tl bakpoeder
zout
2 eieren
1 cup appelmoes (of andere moes als banaan, mango, wortel, courgette of pompoen)
1/2 cup kokosolie (gesmolten)
1/4 cup kokosmelk (of sojamelk/amandelmelk)

Verwarm de oven op 160 graden. Meng alle droge ingredienten in een kom. Mix in een andere kom de eieren, appelmoes, olie en roem. Meng vervolgens alle ingredienten door elkaar en giet het beslag in een bakvorm. 45 minuten in de oven en smulse!

Amandelcake

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s