Bananencake

Dit is een heerlijke cake die je prima kunt eten als tussendoortje of als ontbijt.

3 bananen
50 gr dadels
3 eieren
150 gr amandelmeel
Zout snufje
Baksoda snufje

Verwarm de oven op 17o graden. Pureer de bananen met de ontpitte dadels. Klop in een andere kom de eieren met het zout. Meng dit doorelkaar en voeg het amandelmeel en de baksoda toe. Giet in een cakevorm en zet het voor 40 minuten in de oven. Het is klaar als je er een tandenstoker in prikt en weer “droog” uithaalt.

Bananenbrood

Advertenties

Een gedachte over “Bananencake

  1. Wat een heerlijke cake! Gister eerste plakje op en vult super goed en voelt zelfs gezond 🙂 Wel stiekem met vijgen gemaakt! Eindelijk een cake die niet als een blok beton uit mijn bakvorm komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s